Adr: Iași, Str. Gării Nr. 5, Bloc L17 0740.704.747 office@lukcomputers.ro

SERVICE LAPTOPURI

CE OFERTĂ AVEM PENTRU DUMNEAVOASTRĂ?

SERVICII HARDWARE

La service-ul nostru beneficiați de diagnoză gratuită pentru orice tip de laptop și ne asumăm această diagnoză, vom remedia orice problemă a laptopului dumneavoastră.

Curățare sistem de răcire

Orice echipament electronic necesită o curățire periodică a sistemelor de răcire / ventilare.

Cum estimăm dacă laptop-ul necesită curățire?

Este simplu: ventilatorul este întotdeauna poziționat într-o margine, și are un grilaj de aerisire. Prin acest grilaj ar trebui să simțim aer rece, în momentul în care începe să scoată aer cald trebuie programată o curățire profesională. Dacă ați ajuns la stadiul în care ventilatorul scoate aer încins și simțiți tastatura caldă, duceți de urgență laptop-ul în service sau nu îl mai folosiți până la curățirea ventilatorului deoarece riscați să defectați placa de bază.

Soluții

 • Demontare laptop
 • Curățare ventilator și grilaj
 • Schimbare pastă termoconductoare
 • Schimbare pad termic 

Înlocuire tastatura

Tastatura este cea mai folosită componentă a unui laptop și datorită arhitecturii acesteia (butoanele sunt lipite pe o singură plăcuță electronică) orice defecțiune duce la înlocuirea tastaturii.

Reparație încărcător / mufe

Ne dorim să avem un calculator mobil, de multe ori din grabă sau din cauza transportului / ambalării în geantă / utilizarea pe un suport impropriu apar probleme la mufele, porturi sau încărcător. La noi găsiți soluția, reparăm orice tip de mufă sau port. Noi nu vă recomandăm să cumpărați alt laptop din cauza unei mufe care nu funcționează!

Reparare sau înlocuire display (ecran)

Ecranul unui laptop este cea mai fragilă componentă și necesită atenție sporită. Fragilitatea este o cauză a tendinței actuale pentru ecrane subțiri și balamale de mici dimensiuni.

Disfuncționalități

 • afișarea defectuoasă a culorilor
 • iluminarea insuficientă
 • ecran spart

Soluții

 • Înlocuire balamale
 • Înlocuire conectori și/sau cabluri
 • Înlocuire lampă
 • Înlocuire display

 

SERVICII SOFTWARE

Noi avem soluții profesioniste pentru a vă scuti de stresul re-instalării windows-ului. Mai exact, instalăm sistemul de operare windows, drivere, antivirus, program de auto-curățare și întreținere software, și orice alte programe necesare utilizării calculatorului. Apoi creăm o imagine pentru întreg sistemul, iar restaurarea acesteia durează 15 minute, ori de câte ori aveți nevoie!

Dacă aveți probleme cu virușii care vă incomodează la utilizarea laptop-ului aduceți laptop-ul la noi în service.

Realizăm backup și recuperare de date.

Dispunem de personal calificat, avem 5 ani experiență în domeniul, câteva sute de clienți mulțumiți și echipamente de lucru profesioniste. Oferim extra-garanție pentru serviciile noastre!

Servicii reparare laptop / inlocuire componente, instalare windows, drivere, antivirus, curatare, backup/recuperare date la preturi pe buzunarul tau!